Priser og levering
Ved køb hos OutGear er nærværende betingelser gældende.

Alle priser er ved netto kontant betaling, afhentet på vor adresse og inkl. moms, med mindre andet er anført. Vi tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer, leveringssvigt, pris- og kursændringer samt ændringer i produkters specifikationer.
Alle oplysninger på vores hjemmeside, www.OutGear.dk, er at betragte som vejledende; herunder priser, lagerbeholdning, specifikationer og illustrationer.

OutGear kan ikke blive bundet af oplyste priser

En del varer leveres som bestillingsvarer, og disse sælges under forudsætning af, at forbrugeren selv har et tilstrækkeligt kendskab til produktet samt dets anvendelse.
 
Fragt
Fragten lyder på 49 kr. uanset størrelse/ mængde vare der er på ordre.
 
Betaling
Betaling kan KUN ske via Dk kort eller Bank overførelse 
OutGear sender ikke varer uden ovenstående betaling er benyttet.

Garanti
OutGear giver 24 måneders reklamationsret på alle solgte produkter. Reklamationsretten gælder fabrikations- og materialefejl og gælder fra fakturadatoen.
Reklamationsretten bortfalder ved forkert anvendelse, slitage, uautoriseret reparation eller manglende vedligeholdelse.
Ved garantireparationer indenfor reklamationsfristen skal købsfaktura eller kopi heraf forevises ved indlevering. I modsat fald vil reparation blive foretaget til gældende takster.
Hvis en vare indleveres til garantireparation, og der ikke konstateres fejl, vil der blive opkrævet et fejlsøgningsgebyr.

Reklamationer vedrørende fejl og mangler skal meddeles OutGear inden 8 dage efter det tidspunkt, hvor fejlen blev - eller burde være blevet - konstateret.
Åbenlyse fejl og mangler, som burde være konstateret ved modtagelsen af varen, skal altid meddeles inden 8 dage efter modtagelsen.

Vi forbeholder os retten til at udbedre fejl og mangler ved et leveret produkt eller ombytte til et tilsvarende produkt. Der ydes ingen form for erstatning. OutGear er uden ansvar for enhver forsinkelse som følge af afhjælpningen eller ombytningen.


Fortrydelsesret/ Returret
Der er fuld returret på standardvarer i 14 dage fra afsendelsestidspunktet. Såfremt en kunde ønsker at returnere en vare skal kunden kontakte OutGear inden de 14 dage er gået enten pr. telefon eller pr. e-mail til info@outgear.dk. OutGear udsteder herefter et returnummer som kunden skal påføre varen inden den sendes tilbage. Kunden skal selv betale returforsendelsen, og er forpligtet til at sende varen på forsvarlig vis. For at kunne returnere varen skal den være i orginal og uåbnet indpakning. Såfremt dette ikke er tilfældet forbeholder OutGear sig retten til at afvise returneringen. Såfremt varerne er i orden, overføres beløbet for varerne elektronisk til kunden, dog minus evt. fragtomkostninger. Ved retur-sager bedes kunderne derfor om at oplyse reg.nr og konto hvor beløbet skal overføres til.
Ved bestilling af specielle produkter (Skaffevarer) er der ingen returret med mindre det aftales (skriftligt) på forhånd med OutGear.

Nyhedsbrev :
Webshop og webdesign: eventa.dk